Na festivalu FunTOM bude v provozu minikino Kin’o’TOM. Na plátnech ovšem nepoběží Brad Pitt ani Angelina Jolie, ale ty a tvůj oddíl! Ano, slyšíš správně, i ty se můžeš na chvíli stát hvězdou filmového plátna a ukázat ostatním zázemí vašeho oddílu, promítnout zajímavou akci, kterou jste pořádali či dobrodružnou výpravu, kterou jste podnikli.

Jak se dostat na plátno?

  • Každý oddíl může poslat do režie nejvýše tři videa (filmy) z prostředí oddílu. Tématicky mohou být videa například o samotném oddílu, ze stanového tábora, z outdoorové výpravy, z dobročinné akce, z vodácké nebo lyžařské výpravy, snímky vytvořené a sestříhané členy oddílu atd. Fantazii se meze nekladou.
  • Videa posílejte v co největší kvalitě prostřednictvím webového úložiště (např. www.uschovna.cz) na e-mail adam.weicht@gmail.com do 30.4.2019. Do předmětu uveďte „Video FunTOM“.
  • K videu přiložte také jeho název, jméno autora, název oddílu, rok pořízení a krátký popisek vystihující, na co se mohou diváci těšit. Maximální doba trvání videa by neměla přesáhnout 30 minut.
  • Druhá možnost je nahlásit emailem Adamovi Weichotvi název, jméno autora, oddílu, rok pořízení a přibližnou délku videa a film pak dovézt na flashdisku na FunTOMa.